Cum sa oferi un start in viata copilului tau

Metode de acumulare pentru viitorul copilului tau

Rusu Constantin

3/1/20241 min read

Descoperă Contul Junior Centenar: O Oportuniate de Economisire pentru Viitorul Copilului Tău 🌟💰

Contul Junior Centenar reprezintă o modalitate excelentă pentru părinți de a investi în viitorul copiilor lor. Cu beneficii fiscale, dobândă competitivă și prima de stat, acest cont de economii oferă oportunități semnificative pentru construirea unui viitor financiar solid.

Cum Funcționează Contul Junior Centenar? 🔄

Contul permite depuneri libere, dar banii nu pot fi retrasi decât la vârsta de 18 ani a copilului. Dobânda de 3% pe an este scutită de impozitul pe venit, iar plata dobânzii și a primei de stat are loc la scadență, adică la împlinirea vârstei de 18 ani.

Statul acordă o primă de 600 lei/an, cu condiția ca suma depusă în acel an să fie minim 1.200 lei. Cu o sumă depusă și în ultima zi a anului, poți beneficia de prima de stat.

Cum se Deschide Contul Junior Centenar? 🚀

Contul se deschide automat de Trezorerie pe numele copilului, iar depuneri pot fi făcute de părinți sau rude prin virament bancar, mandat poștal sau numerar la casieriile Trezoreriilor.

Cum se Fac Retrageri și Plăți Anticipate? ⏳

Retragerile sunt permise la vârsta de 18 ani, dar există excepții pentru cheltuieli medicale, suport medical și în caz de deces. Dobânda și prima de stat pentru anul curent se acordă la retragere.

Cum se Retrag Banii la Scadență? 🎉

La împlinirea vârstei de 18 ani, banii, dobânda și primele de stat se pot retrage. Procesul implică prezentarea actului de identitate la Trezoreria locală, iar suma va fi transferată în termen de 15 zile lucrătoare în contul bancar al copilului.

Simulatorul de Economisire 🧮

Folosește Calculatorul Cont Junior Centenar pentru a simula economiile și câștigurile în funcție de suma depusă și vârsta copilului.

Investește În Viitorul Copilului Tău! 🌈

Contul Junior Centenar oferă nu doar oportunitatea de economisire, ci și beneficii fiscale și financiare semnificative.

Descoperă acum cum să începi să construiești un viitor financiar sigur pentru copilul tău! 🌟💼

Contactează-mă astăzi pentru a discuta pașii exacți și alternativele suplimentare care se potrivesc mai bine situației tale unice! 🤝